ZADOVOLJNI KLIJENTI

Pored proizvodnje nameštaja namenjenog daljoj prodaji kroz salone nameštaja, firma se bavi i opremanjem ugostiteljskih objekata. Naime, u mogućnosti smo i za naše klijente proizvodimo nameštaj po želji i meri, od različitih mateijala, boja, dezena…

Hotel “Borovi” nalaze se na obodu grada između guste borove šume i rijeke Jablanice. To je savrmeni hotel, čija arhiktetura se uklapa u ambijentalnu celinu. Hotel raspolaže sa 120 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i šest apartmana, etno restoranom, banket salom sa 700 stolica i galerijom od 300 stolica i kongresnom salom. Kao takav idealan je za odmor, pripremu sportskih ekipa i kongresnih turizam.

Hotel Euforia Lounge se nalazi na 5 km udaljenosti od centra Šapca, na obilaznom putu prema Loznici.

Svojim sadržajem ( hotel, restoran, konf.centar, dve svečane sale, otvoren bazen, letnja bašta, veliki broj parking mesta, 24h video nadzor, itd.), svrstava se u sam vrh ponude mačvanskog okruga. U okviru hotela nalazi se restoran Euforija sa ponudom jela iz nacionalne i internacionalne kuhinje.

Restoran Fontana se nalazi u starom jezgru Novog Sada u ulici Nikole Pašića u blizini istorijskih znamenitosti, pešačke zone i centralnog gradskog trga. Idealna lokacija, prijatan enterijer i bašta puna zelenila sa fontanom ovaj restoran čini izuzetnim i jedinstvenim.
U okviru objekta, osim sale za ručak i večeru, nalazi se kafić gde možete popiti kafu i razna bezalkoholna i alkoholna pića. Restoran pruža na raspolaganje zasebnu svečanu salu (kapaciteta do 170 zvanica) za razne vrste proslava (svadbe, krštenja, rođendane) kao i poslovne sastanke i seminare.

Ako ste u potrazi za mestom koje odiše toplinom, spontanošću i domaćinskom atmosferom, onda je restoran Mali Balkan pravi izbor za Vas. Naš restoran je idealno mesto za prave ljubitelje hrane, pića i dobrog provoda. Savršen spoj tradicionalnih i savremenih specijaliteta nikoga neće ostaviti ravnodušnim a u našoj širokoj ponudi se mogu pronaći jela i pića po svačijem ukusu. Bilo da organizujete proslavu ili dolazite na porodični ručak, profesionalno osoblje i prijatan ambijent restorana Mali Balkan će Vam pružiti nezaboravne momente i iskustvo kakvo još niste doživeli!